Bounty fánk

2010.03.07. 19:01 urbine75

Hozzávalók:

  • 2 dl tej
  • 20 dkg margarin
  • 20 dkg liszt
  • csipet cukor
  • csipet só
  • 6 darab tojás

Krém:

  • 30 dkg tejszínhab
  • 10 dkg tejcsokoládé
  • 5 dkg porcukor
  • rumaroma
  • 20 dkg fehércsokoládé
  • 15 dkg kókuszreszelék

Elkészítés:

A tejet,margarint,cukrot és sót feltesszük forrni.Ha lobogva forr,hozzáadjuk a lisztet.Addig keverjük,míg az edény falától el nem válik.A tűzhelyről levéve egyenként hozzákeverjük a tojásokat.Egy sütőlemezre dió nagyságú halmokat rakunk.200-220 fokos sütőben sütjük.Ha a tészta kihűlt,csillagcsöves nyomózsák segítségével beletöltjük a krémet.

A tejcsokoládét felolvasztjuk és a porcukorral, meg ízlés szerint a rumaromával együtt a felvert tejszínhabhoz adjuk.A megtöltött fánkokat olvasztott fehércsokiba mártjuk,majd kókuszreszelékbe forgatjuk.

Címkék: sütemények desszertek torták

A bejegyzés trackback címe:

https://adrikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr811816934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása