Bounty fánk
Hozzávalók:
- 2 dl tej
- 20 dkg margarin
- 20 dkg liszt
- csipet cukor
- csipet só
- 6 darab tojás
Krém:
- 30 dkg tejszínhab
- 10 dkg tejcsokoládé
- 5 dkg porcukor
- rumaroma
- 20 dkg fehércsokoládé
- 15 dkg kókuszreszelék
Elkészítés:
A tejet,margarint,cukrot és sót feltesszük forrni.Ha lobogva forr,hozzáadjuk a lisztet.Addig keverjük,míg az edény falától el nem válik.A tűzhelyről levéve egyenként hozzákeverjük a tojásokat.Egy sütőlemezre dió nagyságú halmokat rakunk.200-220 fokos sütőben sütjük.Ha a tészta kihűlt,csillagcsöves nyomózsák segítségével beletöltjük a krémet.
A tejcsokoládét felolvasztjuk és a porcukorral, meg ízlés szerint a rumaromával együtt a felvert tejszínhabhoz adjuk.A megtöltött fánkokat olvasztott fehércsokiba mártjuk,majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
Címkék: sütemények desszertek tortákA bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.