Búbos hússzeletek

2010.04.18. 15:39 urbine75

 Hozzávalók 12 szelet húshoz:

  • 12 szelet sertéscomb
  • 2 fej vöröshagyma
  • 30 dkg füstölt szalonna
  • 70 dkg gomba
  • 8 kis konzerv májkrém
  • 5 db főtt tojás
  • 2 db tojás
  • 3 zsemle
  • majoranna,petrezselyem
  • grillfűszer
  • só,bors
  • olaj

 

A húsokat előbb egy kicsit kiklopfolom, megszórom grillfűszerrel és olajos tepsibe
fektetem. Letakava alufóliával majdnem készre sütöm. Addig elkészítem a "búbot".
A hagymákat apró kockákra vágom, olajon megdinsztelem, s rádobom a szintén apróra
vágott szalonnát. Amikor megpirult, hozzáadom a felaprított gombát és ha megpuhult
sózom, borsozom, majorannával,petrezselyemmel ízesítem. A főtt tojásokat felkockázva
belekeverem. A zsemléket vízbe vagy tejbe áztatom és a gombához morzsolom. Végül a májkrémet és a nyers tojásokat is hozzáadom. Ezt pakolom a kisült húsokra, megszórom reszelt sajttal, majd addig sütöm tovább, míg a sajt megpirul rajta. Rizibizivel vagy sült krumplival tálalom.
  

 

 

Címkék: főételek

A bejegyzés trackback címe:

https://adrikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr531931739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása