Burgonyás-sajtos kenyér
Hozzávalók:
- 330 ml víz
- 25 g olvasztott margarin
- 1 tojás
- 70 g fött áttört burgonya
- 70 g reszelt trapista sajt
- 2 kismérő só
- 1 kismérő cukor
- 630 g BL 80 liszt /én Komáromi Lisztmixet használtam/
- 7 g porélesztő
- 1 mokkáskanál sikér
- 1 késhegynyi aszkorbinsav
Gyors programon sütöttem, közepes színre állítva. A kelesztés után, amikor el kezd
sülni / nálam ez az utolsó 55 perc/, lekentem a tetejét tejjel kevert tejföllel, s
megszórtam szezámmaggal.
A bejegyzés trackback címe:
https://adrikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr122587849
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.