Ombre torta
4 piskótalapot sütünk.
Laponként 2 tojás fehérjét habbá verünk 2 ek. cukorral, hozzáadjuk a sárgákat, belekeverünk 2 ek. lisztet, késhegynyi szódabikarbónát, s ételfestékkel színezzük. Sütőpapírral bélelt 26 cm-es tortaformában kisütjük.
A gesztenyetorta krémjével töltöttem meg. A tetejére és az oldalára nagyon vékony réteget kentem. A díszítéshez vajkrémet használtam: 25 dkg margarint kikevertem 50 dkg porcukorral, majd 4 felé osztottam. A rózsaszín árnyalataival színeztem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.